Friday, April 06, 2012

In my way :)

Jeg har scrappet :). Det ble ei side hvor jeg brukte teknikken jeg lærte på kurs med Finnabair, men mer på "min måte".

Jeg malte hele arket med fortynnet gesso - dempet på den måten arkets farger og samt fremhevet strukturen på blonder og osteklut som ble limt på. Jeg liker blomster sammen med jentebilder og jeg liker at ting passer hverandre, derfor er det ikke så mye skrøt, metall og andre tilfeldige  "industri-ting" på siden. Jeg ville også ha LOen ganske lys, derfor var jeg myyye mer forsiktig med Glimmer Mist denne gangen. Ble ganske fornøyd :).

Jeg fikk med det samme testet de nye arkene til Kort & Godt og jeg har gleden av å si at de har bestått testen med glans :). De er kraftige (og kjempefine!) og tåler mye. Me like!  • Stamps: Kort & Godt - M-126,  Stampers Anonymous - Urban Tapestry
  • Patterned paper: Kort & Godt - Blomsterglede (Liljekonvall)
  • Embellishment:  mulberry flowers, laces, paper doilie, cheese cloth, bottons, metal flowers, pearls 
  • Medium: gesso, Glimmer Mist, edged with Color Box Fluid Chalk

Ønsker alle en skikkelig GOD PÅSKE!!!

7 comments:

Marina said...

Nydelig LO. Ser elementer av kurset til Finn, har selv lært av henne. Det var spennende, men aller mest spennende er det jo å gjøre "kunsten" til sin egen. Derfor falt jeg helt for dette kunstverket. God påske.

Art_Dorota said...

przepiękny scrap w cudownych wiosennych kolorach :)

Riet said...

This is so beautiful Beata.

Hugs Riet.xx

Stine H said...

Wow - utrolig nydelig!! Herlige farger og detaljer, burde jo rammes inn og henges på veggen istedet for å bli lukket inne i et album.. Stine :)

Anneke said...

this is a very beautiful and elegant layout Beate.
so nice to see that gorgeous lace is added.
have a nice easter and hugs

Aina said...

VAKKERT! :)

Dortesjs said...

awww så fint og god ide med gesso`en