Tuesday, March 27, 2012

Scrapperally og kurs med Finnabair

I helgen har jeg vært på Scrapperally. Heldige meg :). Det har vært utrolig flott og inspirerende helg, og sosial og lærerik i tillegg. Jeg kan ikke skryte av at jeg har laget noe... - det var mer fristende å være sosial ;).

Jeg har hatt en virkelig minnerik helg, har pratet med mange hyggelige damer, har fått nye bekjentskaper og har deltatt på 2 kurs med polske Anna - Finnabair. Anna er en utrolig kreativ, koselig og kunnskapsrik mixed media artist og jeg lærte masse av henne.

Det er ingen hemmelighet at jeg leker litt med gesso og gel medium av og til, men må innrømme at min bruk av disse er ganske begrenset i det siste... Annas kurs har hjulpet meg med å finne de fram igjen, og å bruke de på en annerledes måte også. Kjenner at det klør i fingrene - har så lyst til å lage mer! Men det får vente til torsdag.

Her er det LOen jeg lagte på det første kurset med Anna - "Harmony - Industrial Baroque". Vi brukte gel medium, Glimmer Mist og masse gamle pynte- og brukssaker (til tiders ganske så originale). Jeg var litt uheldig med Glimmer Mist på slutten og det hele ble ganske så fargerikt, men jeg likte siden likevel.


Ha en flott dag alle sammen!!!

4 comments:

Anneke said...

hello beate.
this is realy an awesome layout with beautiful embelishments and details.
have a nice week and hugs from Ann

Sivic said...

Kjempefin LO Beata!!
Kurset var inspirerende og kjempekjekt!!
Ei koselig helg med treff : )

Torill said...

For en aldeles nydelig Lo du har laget!Utrlig mange flotte detaljer og nydelige farger!
Gratulerer med dagen som var i går!Flotte sko og parfyme i rosa! :)
Torill

Riet said...

This is so wonderful Beata.

Hugs Riet.xx