Thursday, March 29, 2012

Layout fra Finnabair sitt kurs nr 2

Ei side jeg lagte på Finnabair sitt kurs nr 2 - "Inky Memories". Dette kurset var minst like kult som det andre ;). Vi brukte gesso, papirstrimler, bånd og blonder til å lage struktur på bakgrunnen, stemplet, pyntet med diverse rester av pynt og "søppelting" og selvfølgelig sprayet med Glimmer Mist.
Det hele ble mye mørkere enn jeg hadde planlagt i utgansgpunktet, så det må jeg være obs på ved neste anledning :). Lysere farger av Glimmer Mist må flytte inn hos meg fortest mulig!


 


Jeg har brukt mønsterark fra 7Dots Studio - disse er designet by Finnabair. De som bare "må ha" disse flotte arkene kan kjøpe de hos oss i Camelia. Det meste av blonder og pynt kommer fra Kort & Godt Hobby.

Ønsker alle en kjempeflott dag :)

2 comments:

Riet said...

So beautiful Beata.

Hugs Riet.xx

Sivic said...

Nydelig Lo Beata!!
Ha ei fin helg og god påske!!