Monday, March 26, 2012

Et år eldre :)

Ja, i dag har jeg bursdag. Igjen! Det er helt utrolig som tiden går...

Jeg vil gjerne takke så meget for gratulasjoner, kort, SMS-er, e-poster og telefoner som strømmet til hele dagen :). Jeg ble så glad! Det varmet å se at så mange husket dagen min :)

Jeg må jo vise gavene jeg fikk fra mine nærmeste ;).  Jeg ønsket meg en ny perfume og denne fikk jeg fra barna mine (lukter aldeles nydelig!) :Min kjære kom med disse her (ikke noe overraskelse egentlig, jeg har jo siklet etter disse ganske lenge :)))). Lettvektere til mengdetrening ute! Kjempebehagelige - fikk prøve de allerede i går! Heldige meg!


Ha en flott dag alle sammen!!!

4 comments:

Sivic said...

Gratulerer med dagen!!
Flotte gaver du har fått : )

Lenes stempelkrok said...

Gratulerer med vel overstått!
Herlige gaver :O)

Klemmer

Siv Anita ´s scrappebenk said...

Gratulere med vel overstått, flotte gaver du har fått :) Håper du hadde en fin dag på burstagen din :)

mo9ca said...

Gratulerer med vel overstått bursdag, ser ut som om du hadde det superfint!

*klem*