Friday, December 16, 2011

Hjemmelaget juletre

For en stund siden ble jeg spurt om å lage et bidrag til Jul i Scrappehuset :) Det var kjempekoselig, syntes jeg, og det ville jeg gjerne være med på :). Selve innlegget finnes her.
Jeg har laget et lite juletre som jeg kan ha på hytta – et som passer til interiørstilen jeg har der, som ikke tar skade av frost, og som viser at her bor det en scrappedame.

 
Selve treet består av bjørkeris bundet sammen og festet i oasis, som igjen står i en hvit blomsterpotte. Det måler 60 cm, 75 cm sammen med potten. Greinene er malt med hvit akrylmaling, Crackle Paint og sølv glitterlim. Jeg har pyntet treet med diverse stjerner, diamanter og halvperler. Rundt ble det tvinnet noen meter med perlebånd, og under ble det plassert litt dekorasjonsmose. All pynten kommer fra Kort og Godt.På toppen har jeg festet 2 stjerner kuttet ut med Spelbinders dies,  pyntet med diamanter og glitterlim.


Potten ble også pyntet – med en blonde, vintage motiver (som er transferbilder fra Sagen Vintage) og de samme stjernene som på treet.


Ønsker dere en koselig og kreativ helg :)

3 comments:

Tonje said...

Du er jo helt fantastisk. Kjempestillig. Ha en god helg og en god jul ;)

Martha said...

Wow, this is beautiful!! love it!

Anneke said...

what a lovely christmas decorations.
a merry christmas to you and your family.
Hugs Ann