Saturday, September 10, 2011

Clean & Simple

Ja, da har jeg for første gang i mitt liv laget noe i Clean & Simple :). Vibeke fra Scrappehuset har utfordret meg til å prøve meg på denne stilen :) I tillegg skulle vi bruke fargene orange, turkis og grønn, og bakgrunnen skulle være svart.

Jeg hadde ikke så mye peiling på C&S, tok derfor en runde i diverse blogger til scrappere som visste noe om tema. Jeg fant masse tips, men oppdaget samtidig at her var det snakk om en del symmetri, firkanter og nesten ingen pynt... Da tenkte jeg HJELP!!!! For dette passet ikke for en pyntefreak som meg...
Vel, det ble i alle fall en LO. Om det er typisk C&S er jeg ikke sikker på...

Det var en spennende opplevelse å lage noe annet jeg vanligvis lager og jeg takker for utfordringen, Vibeke :) Men jeg tviler på om det kommer flere C&S kreasjoner fra denne kanten. Jeg får holde meg til det jeg liker best - vintage/shabby chic med masse, masse stæsj :) :) :)


Have a nice weekend!!!

1 comment:

Anneke said...

nice photo and gorgeous LO .
have a nice weekend beate