Friday, June 06, 2008

Encaustic Art

Til vanlig vil jeg ikke ha noe med strykejern å gjøre når jeg lager kort, men dette var skikkelig gøy!
Bakgrunnen her er laget ved hjelp av strykejern og voks - Encaustic Art altså. Jeg har aldri prøvd dette før, men jeg synes at det gikk ganske greit! Resultatet var ikke så verst heller :-)
Treet er stemplet på acetat og embossed.


Gunn Marit - tusen takk, vennen, for at jeg fikk låne utstyret! Snart lander mine egne saker i postkassa :-)

It was really funny working with this card. I made the back ground using the Encaustic Art technique - with an iron and waxes. My first try but the result was not so bad... well, in my opinion :-). The trees are stamped on acetate and embossed.

8 comments:

Solveig said...

Stilig Beata!!!
Det har jeg ikke prøvd på........

Ha ei strålende helg!

Aud said...

Jøsses, dette var utrolig lekkert!!! Jeg er sååå imponert!
Sånt noe skulle vært rammet inn og hengt på veggen!

Rach said...

Wow!!
This card is just stunning...fantastic technique.
Hugs Rach.x

Lin said...

Dette var bare helt dødslekkert. Så nesten ut som et maleri. Har lagt deg til i bloggen min.

Gunn Marit said...

Ååå dette ble bare så nyydelig Beata! Viste at du kom til å få til dette også!! Tror jeg må øve litt mere jeg, men ingen tvil om at dette er en morsom teknikk! Kjekt at du kom innom og viste meg kunstverkene dine slik at jeg fikk se de live!!

Vi får treffes og ha en strykende kveld sammen :))

Karen said...

Ohaa! Kul teknikk som du tydeligvis mestrer allerede! (Ps: Takk for kommentaren på "The Essence.." i bloggen min,det betyr mye!)

Ruth said...

Woaw for en nydelig kort! Dette er visst noe jeg må lære om. Mye annert lekkert også du har laget siden sist jeg var her. Håper du har flotte dager på ferie! Jeg var en snartur på de kanter i fjor på Interrail, og det var bare så deilig der nede! Klem.

Gladie said...

Artig teknikk, og wow så lekkert resultat!!!