Thursday, March 06, 2008

Mammas lille skatt - My little treasure

Det ble en side på meg i går :-)Her er det mye 3D, bl. a. blomsterranken er klippet ut og limt lag på lag, men det viser ikke på bildet.

I made this layout yesterday. It is a lot of 3D effects on this side, but it is not so easy to see on the picture.

7 comments:

Anonymous said...

Noe så vidunderlig vakkert. Nyyydelig - helskjønn jente Beata!
Så det akkurat på forumet....
Titt på spm. på forrige post...
Vet du, jeg får LYST til å scrappe når jeg ser sånt som dette!!!
Ha en fortsatt fin dag!
Klem:-)

Stjernebarna said...

gleder meg veldig til kameraet kommer ja:-) blir litt mere mas fra meg her nå men...jeg har registrert meg og greier på rubberstamp forumet men kommer alikevel ikke inn når jeg er logget på:-( finner jeg stemplene andre steder eller er det bare der??

hilsen masa:-(

Stjernebarna said...

hmm.en smule flau her nå ja.tror nok du må hjelpe meg med å få kontakt med kasdal ja for nå har jeg gjordt alt som står i mailen fra rubberstamp men ikke noe funker;-( så vist du hadde orket å hjelpe meg hadde jeg blitt veldig glad..unnskyld maset her nå...

ha en fin kveld

Gunn Marit said...

Hei Beate, takk for en herlig hytte helg!! Super lekre kort du fikk laget, og denne LO'en er bare hel skjønn!

Anonymous said...

Åh, vilken underbar LO! Älskar hur du byggt upp blomsterrankan - så snyggt! Och en ljuvlig tjej på fotot är det också!
/ Sofia

Unni said...

Nyyyyydelig:)
Unni

{ Kristina } said...

Åå, denne her var flott. Så fine de blomstene. Liker veldig godt stilen din, så her må jeg nok følge med framover. :)