Tuesday, January 29, 2008

Ditt horoskop for 2008 :-)

Fant denne når jeg ryddet i mine gamle e-mailer :-)

Vannmannen (Jan 20- Feb 18)
Du har en kreativ hjerne og yter alltid maks for å gjøre framskritt. På den annen side er du dessverre skjødesløs og upraktisk, noe som resulterer i at du gjør de samme feilene igjen og igjen. Du ljuger en hel del. Folk flest synes du er en idiot.

Fiskene (Feb 19 - Mar 20)
Du har en livlig fantasi, og innbiller deg ofte at du blir forfulgt av Kripos for skattesnusk, hjemmebrenning eller blotting. Du har liten innflytelse på dine venner, noe som nok skyldes tvangstankene dine om at alle andre er bedre enn deg. Du mangler selvtillit, og er generelt ei pyse. Mennesker født i fiskene drikker og røker mye, og piller seg i nesen så fort sjansen byr seg.

Væren (Mar 21 - Apr 19)
Du er en pioner som forakter dine medmennesker. Du er temperamentsfull, utålmodig, og gir konsekvent elendige råd til andre. Du er en drittsekk.

Tyren (Apr 20 - Mai 20)
Du er praktisk og utholdende. Du har en ekstrem viljestyrke og arbeider som bare faen. Folk flest synes du er sta og tjukk i hue. Du er egentlig bare en trangsynt dust, og folk later som de liker deg fordi du prøver så hardt.

Tvillingene (Mai 21 - Juni 20)
Du er en kvikk og intellektuell smarting. Folk liker deg fordi du er biseksuell. Men du har en lei tendens til å møte deg selv i døra. Du ønsker deg nemlig alltid for mye ut av ingenting. Dette betyr at du innerst inne er en gjerrig psykopat. Tvillingene er beryktet for sine elendige prestasjoner i senga.

Krepsen (Juni 21 - Juli 22)
Du er sympatisk og forståelsesfull overfor andre menneskers problemer. De synes derimot at du er patetisk. Du er alltid forsiktig og usikker. Derfor blir du aldri noen bra sjef, og ender opp som sosialklient i stedet.

Løven (Juli 23 - Aug 22)
Du tror selv du er den fødte leder. Andre synes du er litt for pågående. De fleste løver er brautende egoister. De tåler ikke saklig kritikk. Deres selvgodhet gjør folk kvalme. Løvemennesker er bare en gjeng med speilkyssende spradebasser.

Jomfruen (Aug 23 - Sep 22)
Du er en logisk type, og hater uorden. Og du sprer alltid galle til dine omgivelser med den evige pirkingen din. Du er kald og ufølsom og sovner ofte når du har sex. Jomfruen tenker bare på penger og blir bra taxisjåfører, postbud og halliker.

Vekten (Sep 23 - Okt 22)
Du er en kunstnerisk og svært virkelighetsfjern type. Hvis du er mann, er du sannsynligvis homse. Muligheten for at du driver bordellvirksomhet er stor. De fleste kvinner i vekten er nymfomane. Vekten dør som regel av kjønnssykdommer.

Skorpionen (Okt 23 - Nov 21)
Du er brutal i forretningslivet, og ikke til å stole på. Du når gjerne de store høyder økonomisk, fordi du er blottet for god moral. Du er rett og slett den perfekte drittsekk. De fleste skorpioner blir drept.

Skytten (Nov 22 - Des 21)
Du er optimistisk og entusiastisk. Du tvinges til å stole på din medfødte flaks, siden du ellers er talentløs. Majoriteten av mennesker i skytten doper seg, eller er livstidsmedlemmer i AA. Folk ler av skytten fordi de alltid driter seg ut.

Steinbukken (Des 22 - Jan 19)
Du er konservativ og redd for å ta sjanser. Du er rett og slett en feigskitt, og det har aldri eksistert noen steinbukker av betydning. Steinbukker blir som regel depressive, og ender på anstalt.


Ja, med disse gode karakteristikkene ønsker jeg alle en skikkelig flott og optimistisk uke!!! ;o)

Jeg er Væren forresten :-)
................................................................................
................................................................................

Jeg har blitt utfordret av Maria og Karialov - tusen takk, jenter!!
Mine 7 sannheter finnes her :-)

3 comments:

Anonymous said...

Fy flate Beata, da kan jeg vel bare gå å skyte meg! Men måtte le litt også da, skikkelig slemminger og raringer er vi vel alle sammen om vi leser her da.. hi hi. Sko..., nei, hjelp, tør ikke si hva jeg er akkurat nå.., det er best jeg graver med ned under dyna og tenker på noe positivt i stedet! Hva med deg da, er du ille ute?
Ha en fin natt.
Klem fra BBB-mennesket på Langhus!

Inger Marie said...

Hihi herlig horoskop...
Så nydelig konfirmasjonskort, virkelig herlige farger du har brukt

Desirée said...

Hahaha det var et bra horoskop! Burde visst blitt hallik jeg ;)
FLotte kort og LOer du har laget!